neděle 7. prosince 2014

DISCO GIRL


 K těmhle fotkám se váže veselá historka. S Kačkou jsme si našli lokaci na focení na internetu, kde všichni básnili o tom, že se do dané polorozpadlé budovy dá bezproblémově dostat. Jeli jsme asi patnáct stanic metrem, byla zima jak na Sibiři, a na místě nám laskavý vrátný vysvětlil, že budova je celá uzavřená, že jsou tam čidla, které přivolají policii a že pokuta je pět tisíc. A tak jsme se s Kačkou rozhodly, že už nikam jinam cestovat nebudeme a že to prostě nafotíme naproti u nějakých starých garáží. Už bylo všechno připraveno, ale můj foťák se rozhodnul, že bude fotit jen když on chce, takže mohli jste mačkat spoušť třeba padesátkrát za sebou a vyfotila se jedna fotka. a jenom s bleskem. Nojo, pravěký to fotoaparát.
ale tak výsledek se mi líbí, ale bohužel nejsou vidět moje nový holografický polobotky, které když máma viděla, prohlásila pouhé slovo a to: "DISCO!". Takže jsem disco girl.
   Jinak je docela funny, že zjišťuju, že 90% mého šatníku jsou secondhand věci. Tenhle top (1kč) a boty (100kč) mám ze sobotního bazárku na Klamovce, tuhle bundu mám z textile house (15kč) a sukni mám po sestřenici. Ještě jsem ten den měla na sobě černý svetr, z bazaru v Meetfactory. #justlivinmysecondhandlife






a mám všude ruce v kapsách protože byla fakt zima, omlouvám se, nejsem modelína.

7 komentářů:

  1. No niekedy to všetko tak náramne vyjde že sa "darí" jedna vec za druhou

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky mají náhodou supr atmosféru! Jen jde vidět, jaká ti byla zima :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký příběh a top za 1kč, tomu snad ani nelze věřit :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Very particular look and ambience, my dear <3

    Have a great day,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    OdpovědětVymazat
  5. ale veci zo sekáču majú tiež svoje čaro :) a outfit je super!!

    OdpovědětVymazat

thank you so much for all your comments<3